Tyyppi on sairas ja minä saan tuntea itseni erinomaiseksi tyttöystäväksi tuomalla limsaa ja mehua jääkaapista suoraan sohvalle ja ostamalla puoli kiloa irtokarkkeja kaupasta ja vuokraamalla kolme leffaa. Saan myös silitellä niskasta, kun toinen saa kuumekouristuskohtauksia. Oloni on hyödyllinen ja hoivaava.

Sitä olen tässä miettinyt, että jos on jostain instituutiosta/laitoksesta kysellyt harjoittelupaikkaa, niin kuinka kauan täytyy odottaa, että kehtaa kysyä uudestaan? Siis jo aikaisemmin lähettämänsä hakemuksen perään, joka puhelimessa pyydettiin laittamaan. Nyt on mennyt viikko, eikä mitään ole kuulunut. Huomena? Ensi viikolla? Alkaa hermostuttaa tämä sähköpostin kyttääminen.

Sen sijaan hain hetki sitten Kauppahallin Kofeiinikomppaniasta Lollipop nimistä vihreää teetä, jossa on mm. mansikkaa, vanilijaa ja banannia. Sekä ihan perus maustamatonta. Nam. Taidanpa kohta maistaa ainakin tuota Lollipop:ia. Jos samalla tekisi pari rästitehtävää, niin vois hyvällä omallatunnolla leipoa mustikkamuffineja.