Eilen oli kuvankäsittelykoe, joka meni hyvin! Oon ihan mielissäni tästä uudesta kouludraivistani. Hirviästi on kursseja ja juttuja, mutta silti meikä vaan porskuttaa niitä läpi, ja muokkaan lukujärjestystä yhä epäselvemmäksi mosaiikiksi. Ehkä ihan oikeasti valmistun syksyyn mennessä. Tänään vietetään peli-iltaa, ja pitkästä aikaa pelataan ihanaa Carcassonea! Hurahdin siihen viime syksynä täysin. Nyt kun taas illat pimenee ja ilma kylmenee, on sitä mukava pelata kotona ja lämpimässä.

Tänään on täytynyt saada myös yksi hermokohtausraivari. Syy: koulumme ruokalinjasto etenee alkupisteestä a loppupisteeseen b. Siinä välillä on asiat seuraavassa järjestyksessä: Tarjotin-pikkulautaset-leivät-lasit-juomat-salaatit-ruoat. Ja tätä linjastoa vastapäätä (toisella puolella, nk. selkäpuolella, eli minne päin selkä on) sijaitsee jokapäiväinen keittovaihtoehto. Keittovaihtoehto on juomien kohdalla, mutta tosiaan toisella puolella. Linjaston ja keiton väliin jää ihmisten kulkema väylä (n.reilu metri). Niin vihaan sitä, että jos joku on edelläni, niin sen jälkeen kun hän ottanut juomaa, hän jättää tarjottimensa linjastolle ja lähtee hakemaan keittoa. Ja tukkii jonon. Sitten hän palaa ja ottaa sen jälkeen salaatit ja siirtyy sitten maksamaan.

Miksei sitä salaattia voi ottaa ensin ja hakea sitä keittoa sen jälkeen?

Jos saan kysyä. Nyt kun itse oon tehnyt sellasen päätöksen, että syön koulussa aina ton keiton, niin kiinnitän tuohon vielä enemmän huomiota. Tiedän, ettei asia ole iso, mutta miksi toisia ihmisiä ei voida ottaa huomioon? Ja  kyllähän niiden tarjottimien ohi voi mennä, mutta kun jono on pitkä ja jos vaikka keittovitkuttelija ei ole suoraan itsensä edessä, vaan minun ja kv:n välissä on joku, joka ei ohita, niin en kehtaa lähtä itse sieltä oikoon. Perkele!

Eli näinkin dramaattista asiaa tällä kertaa. Mukavaa alkavaa perjantaita!

Ps: Urkkailu päivitetty