Huomiseksi tehty kaksi Powerpoin-esitystä. Niiden jälkeen enään yksi 11000 merkin juttu ajankohtaisesta aiheesta, ja tämän vuoden kurssit on suoritettu. (Toki vielä koko ajan taustalla hilluu se päättötyö, mutta se on ihan oma lukunsa).
Tänään sain ostattua muutamia joululahjojakin ja itselle yhden puseron. Huomenna mennään työporukan kanssa syömään, kun pomot ovat luvanneet tarjota. Ollaan nimittäin tehty sen verran hyvää myyntiä viime päivinä. (Niin, me juuri, eikä suinkaan kaikki ne sadat asiakkaat jotka aivan hiessä ostaa joululahjoja :)

Tyyppi lähtee viikonlopuksi Rovaniemelle. Olen siis ihan yksiksein täällä. Mitäköhän sitä tekisi? Oisko jotain tyttö-juttuja?

Katsottiin eilen Tsotsi. Se oli aika rankka, mutta erittäin hyvä. Rytmi on hiukan sekaisin, kun on ollut niin vähän näitä aamuheräämisiä. Huomenna kouluun 8.30. Mitenköhän herään kun viimepäivinä oon mennyt nukkumaan järjestäen kahden jälkeen...

Olen jo luopunut toivosta, että jouluksi sataisi lunta. Niin mustaa ja märkää on koko ajan. Tänään saatiin harvinaista herkkua, kun aurinko paistoi hetken. Ja näkyi jopa taivas!