Opinnäytetyötä on nyt kirjoiettu kahdeksan sivua. Se ei ole kovin paljon. Ei ainakaan jos ottaa huomioon ajan joka on ollut käytettävissä ja tavoitteet, jotka ovat olleet suunnitelmissa. Huoh. Mutta josko tänään vielä tunnin pakertaisi. Tai kaksi. Ja huomenna heti aamusta.

Koulussa kävin tekemässä kaksi tenttiä. En kyllä tiedä mitä ajattelin, kun ilmottauduin niihin molempiin samalle tenttikerralle. Toinen nimittäin jäi tyngäksi ja se harmittaa hiukan.

Pääsiäinen meni mukavasti. Jyväskylä-ystävä oli käymässä poikakaverinsa kanssa ja oli oikein mukavaa. Pitkästä aikaa oli kunnolla yhteistä aikaa käytettävänä ja juteltavana. Myös Tyypin äiti ja poikakaveri kävivät syömässä ja me heillä. Myös elokuvissa piipahdettiin. There will be  blood oli juuri niin pitkä ja mahtava kuin olin etukäteen ajatellut. Daniel Day Lewiksen lisäksi jo Little Miss Sunshinessä hurmannut Paul Dano loisti, kuten myös nuorta H.W.Plainviewiä esittänyt Dillon Freasier. Kannattaa käydä katsomassa, mutta muistaa säästellä limunjuomista jos on kovinkin pikkurakkoinen, kuten eräs.