Päätin, että kun  tässä muutaman tunnin sisällä ryntäämme tuonne koulun ruokalaan, aion ottaa jälkiruoaksi laskiaispullan. Tein kyllä silloin sunnuntaina itse niitä pullia, mutta löysin netistä painonvartioiden reseptin ja tein ne sillä. Mutta ei se piltti oikein maistunut samalta kuin hillo. Ja kun meillä ei vielä ole sähkövatkainta, niin kermavaahtokin oli melko löllöä. Täytekakkuihin kyllä laitan aina pilttiä ja siinä se on oikein hyvää.

Eilinen päivä ei sitten loppujen lopuksi ollutkaan niin paha. Työpäivän mittainen päivä. Tuntui vaan etukäteen niin hurjalta, kun oli monia eri paikkoja joissa piti olla. Ostin kaupasta tuoreen reilun kaupan ananaksen ja söin sitä illalla. Oi että oli hyvää! Enkä koko päivänä syönyt karkkia tai muuta makeaa.
Olen siis nykyään aloittanut uuden systeemin, jossa pyrin olemaan syömättä karkkia/muuta makeaa vähemmän. Aluksi lupasin itselleni yhden herkkupäivän viikossa. Mutta koska se ei toiminut ja repsahtelin koko ajan, niin nykyään saan syödä makeaa vain joka toinen päivä. Ja näin olen huomannut etten välttämättä edes syö.

Ananaksesta tulikin mieleen, miten Tyyppi ja sen koriskaverit olivat olleet männä vuosina pitsalla ulkomaisen vahvistuksen kanssa. Hänelle oli sitten käännetty täytevalikoimalistaa, kunnes joku kysyi, että mikä ananas on englanniksi. Siihenpä eräs nuori mies sitten vastasi, että: "No einanas tietenkin".

Tällä hetkellä huippukappale on Madonna Push!