Mikä hirveä paussi se on tässä kirjoittamisessa ollutkaan. Oon kohta ihan täysin turisti täällä. Se vaan johtuu siitä, että on tullut oltua niin vähän tietokoneen ääressä. Loma on mennyt notkuessa, venyessä, lukiessa ja yleisessä lojumisessa. Ja se on ollut ihanaa!! Huomenna alkaa työt ja niitä on nyt ihan kiitettävästi siihen asti, että koulu jatkuu. Joskus se on hyvän loputtava.

Uutenavuotena oli mahtavat Miami Vice -bileet. Ihmisten asukokonaisuudet olivat mitä viihdyttävimmät. Tässä oma osuuteni:
326017.jpg

Lopuksi vastaan haasteeseen, joka on jo ajat sitten annettu, mutta nyt vasta iskin siihen kiinni:

Käytiin illalla syömässä ystävien kanssa ja mentiin kotiin huolehtimaan paukkuaran koiran hyvinvoinnista.
Varmuuden vuoksi juotin sille ja itselleni vähän paksulla maitovaahdolla höystettyä epsressoa.  Jotenkin tuntuu ihan järjettömältä tämä kaikki.  Ja krapula voi tulla mistä määrästä tahansa ja black outteja ja ne on merkki jostain. 
Hanhenmaksa, osterit, paahtopaisti sipuliperunoineen ja muut seisovan pöydän herkut vauhdittivat menoa ja ravintolan toinen puolisko jyräsi MC JMC ja DJ Pligaan tahdittamina tanssilattialla. Näinä päivinä olisi hyvä olla jakaantumiskykyinen ameeba


Ja ohjeistushan meni näin: Kokoa pieni tarina vähintään kolmesta seuraamastasi blogista ja sinut haastaneesta blogista, ottamalla yksi virke kustakin. Haasta ne blogikirjoittajat, joilta lainasit virkkeet, tekemään oma tarinansa - paitsi hänet joka sinut haastoi.