Töissä oli melkoisen hiljaista. Mutta silti meinasi mennä hermot työkumppanini Herra Myymälävastaavan kanssa. En ymmärrä sitä hänen jatkuvaa ylitsekävelemistä. Tänäänkin myin pukupussia, josta tiesin kaikki yksityiskohdat ja kaikki sujui muutenkin hyvin. Niin yhtäkkiä tämä Monsieur alkaa suu vaahdossa selittämään pukupussin ominaisuuksista jotka olimme jo kertaalleen katsoneet läpi. Ärsyttää! Tuntuu tällaisissa tilanteissa, ettei asiakaskan itse oikein tiedä ketä kuunnella. Ja tämä on jatkuva käyttäytymismalli joka toteutuu minun ja toisen osa-aikaisen myyjän kohdalla.

No mutta, ostinpa kuitenkin lentolaukun 10eurolla, kun siinä oli jotain naarmuja jonka vuoksi sitä ei voinut myydä, mutta ihan toimiva se on. Ja 90% alennuksella sen sain.

44547.jpg

Töiden jälkeen hain kaupasta kurkkua ja kik-herneitä, ja tein ihan leuhotus ostoksen, mutten voinut taistella sitä vastaan. Ben & Jerry jäätelöä. Törkeän kallista, mutta oli se hyvää. Cherry carcia maku.
44548.jpg
Nam!

Tyyppi on nyt oluella. Ajattelin katsoa jonkun leffan. Hän oli ostanut mulle kirppikseltä kaksi elokuvaa. Ihanaa! Toisen olen nähnyt ja siitä pidin. Toisen kai Tyyppi osti siksi kun on tullut sitä Madonnaa kuunneltua, mutta siltä en hirveästi odota.