Eilen oli yksi ainut vaivainen tunti, mutta sain siitä hulluna energiaa ja ideoita. Tein jopa niin räväkän teon, etttä laitoin opinnäytetyön tuotantolupahakemuksen vetämäään. Onneksi pistin siihen hyvin löysän aikataulun, sillä onhan noita kursseja vielä rästissä, mutta jotenkin nyt on todellinen vire päällä ja halu saada asiat rullaamaan. Ja aihekin, jota hiukan olen mielessä pyöritellyt, selkiintyi ja alkoi tuntumaan hyvältä.

Seuraavaksi pitäis saada tuota urkkapuolta niskasta kiinni. En oikein ole saanut mitään tehtyä. Alkaa kohta tulemaan turha energia kiukutteluna ulos, jos tähän ei tule muutosta. No kyllä siihen  nyt tulee muutos. Ensi viikolla alkaa jumpat ja kehonhuolto ym..

Muuten vähän hermostuttaa kesän jälkeinen muutos elämässä. Töitä on vähemmän= rahaa on vähemmän. Opintotuella ei tule toimeen, eikä enempää tunteja voi tehdä kun a.) niitä ei ole b.) kousssakin pitää käydä. Pitäis mennä jonnekin Marttojen budjetti-kurssille, ja tehdä uusi tiukka rahankäyttösuunnitelma tähän elämään. Tai hiilostaa sitä Karpelaa.