Lauantaina oli tuparit ja oli oikein hauskaa. Vieraita oli 27. Ja se miksi määrä on näin tarkkaan tiedossa, johtuu siitä, että aina kun vieras tuli otimme hänestä kuvan. Eilen niitä sitten laskeskeltoiin ja 27 niitä oli. Kaikki oikein mukavia.

Tänään kävin taas siivoamassa siellä uudessa paikassa ja oli oikeastaan aika meditatiivistä, kun tajusin vihdoin ottaa musiikkia mukaan. David Bowie soi mp3 soittimessa. Harmiksi miehellä oli jäänyt niiden biisien laittaminen sinne kesken, niin ei ollut kuin joku 9 kappaletta. Kerkesivät soida muutamaan otteeseen läpi.

Täällä pitäs tiskata, koska lähes kaikki astiat mennä törähtivät likaisiksi silloin juhlissa. Mutta ollaan Tyypin kanssa molemmat vaan laiskisteltu eikä lainkaan jaksetttu niitä pestä. Niinpä odotan, että ne vain jotenkin tuolta pöydiltä katoaisivat puhtaina kaappiin.

Olen taas lukenut paljon muiden blogeja, ja aionkin nyt aivan vaan varastaa mielenkiintoiseksi havaitsemani seikan. Nimittäin katsomani leffat ja lukemani kirjat laatikon. Kirjoja ei kyllä ole vielä yhtään, sillä on Tuulen varjo kesken. Mutta elokuvia sitäkin enemmän.

Nyt aion mennä ehkä tehokkaana sinne keittiön puolelle tai sitten vaan sohvalle lötköttämään. Saa nähdä kumpi voittaa. Toimeliaisuus vai mukavuudenhaluisuus.

.