Tein sellaisen tempun, etten mennyt kouluun lainkaan. Olisi ollut iltapäivästä kaksi tunti, ettei ole tämä laiskottelu edes heräämisestä kiinni. Tukan värjäys vain venähti hiukan pitkäksi, ja sitten aloin pestä pyykkiä, ja sitten asentamaan toista tietokonetta, ja ja ja ja.... Selityksiähän löytyy jos vain niitä haluaa keksiä. En kuitenkaan pode asiasta edes huonoa omatuntoa, sillä tunnit joilta olen pois, voin korvata toisen ryhmän kanssa myöhemmin tai sitten opiskella verkkoympäristöstä tunnin asiat.

Työkaveri tulee pian käymään, joka on ihan mukavaa. Mietiskelin tässä, että pitäisikö sitä tehdä jotain tarjottavaa. Mutta saa nähdä jaksaako. Huomenna lähdetään Tyypin kanssa Helsinkiin katsomaan erään ystävän eräs esitys. Ihan hauskaa. Harmiksi vain reissusta tulee lyhyt ja taas jää niin paljon tekemättä. Toivottavasti nyt kummityttöä ehtisi näkemään.  Mutta Tyypillä on tätä nykyään kannettava, joten matka menee varmaan hetkessä, sillä voimme katsoa elokuvia ym. Jei!

Eilen kävin siellä uudessa työpaikassa siivoamassa. Meni aika mukavasti ja nopeasti. Toivottavasti ovat olleet tyytyväisiä tulokseen. Mietin siinä eilen kun siivoilin, että miten erilaista tai eri tavalla siihen suhtautuu nyt kun se ei ole pakollista. Tarkoitan sitä, että kun aiemmin olen sitä ihan työkseni tehnyt ja vihasin sitä koko sydämmestäni. Mutta nyt kun se on vain sivuansio ja muutamana iltana viikossa, se onkin ihan mukavaa. Siitä voi lähteä pois ilman, että kaikki menee uusiksi. Se kai siitä mukavaa tekeekin.

Nyt aion silittää toisen olohuoneen verhon, joka on roikkunut tuolin reunalla kohta kaksi viikoa.