Eli netti tuli viimein. Iltapäivästä soitti asennusmies ja tyyppini rynnisti tänne päästämään hänet sisään. Kävi vaan jotain singaaleja antamassa tuolta meidän töpseleistä. En oo kyllä vielä oikein kerenny täällä olemaan, kun tyyppi on vaan ominu koko yhteyden ja tilaillu kännykään jotain pelejä tai jotakin. Mutta nyt kun meni naapuriin katsomaan langalla, niin saan mellastaa täällä ihan mielinmäärin.

Niin meillä kun siis ei tuo televisio toimi. En kyllä ymmärrä, että mikä ihme siihen on mennyt kun aluksi toimi. Mutta kolmea eri kaapelijohtoa kokeiltuamme tiedämme, että vika on singnaalissa. Kuva siis on rakeinen, eikä kaikkia kanavia edes löydy. Onneksi lupasivat isännöintifirmassa hoitaa asian. Toisaalta taas, tiedä häntä kauan siinä kestää.

Koe meni ehkä ihan hyvin, mutta taidan hiukan pelätä sitä, että vastauksista tuli liian suppeita. Muutenkin olen melko huono ilmaisemaan asiaa selkeästi, vaikka sen kuinka itse ymmärtäisin. Tästä käynee esimerkki ylioppilaskirjoituksistani, jossa asiallisen biologianvastauksen keskelle kirjoitin yhtäkkiä, että:
"Luuranko on kuin ihmisen sisäinen hengari."
Mutta läpi se meni, ja tuli ihan kohtuullinen arvosanakin.

Tänään ollaan edetty taas hiukan ja enää ei ole kuin kolme laatikkoa lattialla,jotka pitäisi viedä kellariin. Huomenna kun saisi siivottua, niin voisi aloittaa viikonlopun hyvällä mielin. Ystäväkin tulee huomenna Tampereelta. Lupasin tehdä hänelle ja Tyypille ruokaa, kun ovat täällä melkein yhtä aikaa. Ajattelin tofu-kasvis-wokki-couscousia. En ole kyllä varma, että kuinka paljon puhtia piisaa enää sen jälkeen kun koko päivä ollaan siivottu kommuunissa. Lauantaina tulevat nimittäinn uudet asukkaat, joten puhdasta on oltava!