Opinnäytetyö on valmis. Niin projektiosa kuin tutkielma. Viikon päästä on loppuseminaari sekä kypsyysnäyte. Uskon, kun ne ovat ohi. Keskiviikkona tulee veljen- ja siskontyttö yökylään. Aiomme näiden innokkaiden näljäveeläistem kanssa tehdä kaikkea kivaa. Kuten: mennä läheiseen (juuri remontoituun) puistoon, tehdä omat pitsat jokainen omilla täytteillä, pelata muistipelia, hoitaa nukkeja, vuokrata (kummankin itse valitsemat) dvd:t ja askarrella. Ja ainiin, luultavasti 2/3 osa meistä pitää yllään prinsessapukua.

Vielä on kursseja. Melkein 20 opintopisteen edestä. Niistä suurin osa on sellaisia, joista puuttuu muutama tehtävä, joten valmistumisen suhteen ei pitäisi tulla ongelmia. Uskon kun näen paperit kädessäni. Kesätyöpaikoista on tullut tasaista kiitos, ei kiitos viestiä. Vielä on muutama paikka josta voisi tulla päinvastaista viestiä. Sitä odotellessa.

Viikonlopuksi Tampereelle. Suomen Ylioppilasteatterifestareille. Esitys on lauantai-iltana. Vielä ei jännitä, mutta sitten varmasti. Mennään ystävien luokse yöksi. Se on tietty kivaa.