Krapula. Vetämätön ja paha olo. Tänään olisi ollut töitä, mutta en mennyt. Ensimmäistä kertaa elämässäni otin vale-saikkua. Nyt jo huono omatuto. Osaltaan tähän suureen valheeseeni vaikutti se, että keskustelin illalla yhden tutun kanssa työasioista ja taas huomasin kuinka huonosti meillä on asiat. (ei työterveydenhuolto, ei ikinä mitään joulubonuksia/kannnustimia, homeinen varasto, 20-30kg laatkoiden kantaminsta jyrkissä portaissa, vajaat sosiaalitilat jne.) Ja kuinka paljon meitä kusetetaan, eikä  tekemisiämme arvosteta. Niin kerta. Pitäkööt laukkunsa.

Muuten elo aika tasaista. Opinnäytetyö-kiireitä ja urkkailua. Eilen sentään oltiin aktiivisia ja siivottiin Tyypin kanssa ihan hulluna. Ja Tyyppi laittoi sellasen verhon seinään, joka on odottanut vuoden ripustusta.
Luin, että tämä vuosi on kiinalaisessa kalenterissa sian vuosi, ja jopa kultainen sian vuosi joka  huhujen mukaan on vain kerran 600 vuodessa. Tämä vuosi on hyvä lastensaantivuosi. Ja tänä vuonna syntyneistä lapsista tulee erityisen onnekkaita. Lieköhän näin? Kultainen vuosi tai ei, taitaa jäädä jälkeläiset kohdaltani vielä syntymättä. (Olen itse syntynyt sian vuonna, ja sika on hedelmällisyyden ja vaurauden vertauskuva. Näinköhän?)

Ihanaa lauantaita!! Minä täällä ruoskin ja moitin itseäni.