Syysloma alkoi. Mukavaaa. Käytinkin koko päivän siivoamiseen. Siirtelin sohvaa paikasta a paikkaan b, jonka jälkeen tajusin, ettei se ollut yhtään paremman näköinen, niin siirsin sen takaisin paikasta b paikkaan a. Kannoin myös kellariin yhden lipaston ja toin toisen takasin. (Siis ihan ite). Huh! Operaatio toimi punttis-harjoituksena, sen verran otti voimille.

Kun Tyyppi tuli koulusta, patistin sen tamppaamaan matot ja auttamaan tiskissä. Omasta mielestään hän elää jatkuvan henkisen väkivallan alla, kuulema niin paljon valitan asioista. En taida ottaa ihan tosissani tuota vihjailua.

Mutta nyt on ihana olla. Meillä ei varmaan ole kertaakaan täällä asumisaikana ole ollu näin siistiä. Voinkin loppuloman vain nauttia olostani. (Oikeasti käytän sen kyllä mikrofilmien selaamiseen...). Luvassa kuitenkin pieniä iloja: huomenna Kom-teatterin vierailunäytökseen, ja joku päivä tulee veljen tyttö leikkimään.

Kohta alkaa Täydelliset naiset. Taidan kääriytyä sohvannurkkaan viltin kanssa, ja ihailla siinä sivussa näitä putipuhtaita pintoja.