Vittu. Lokakuussa töitä laukkukaupassa kaksi (2) lauantaita. Fuck ja ass ja fuckass. Pakko hommata jokin muukin tulonlähde. Ainakin hetkeksi. Sillä tiedän sen, että lokakuu on hiljainen, eikä siellä oikeasti ole sitä hommaa, marraskuussa ja joulun alla tahti taas kiihtyy. Mutta siihen saakka on jotakin löydettävä. Miksi, oi miksi, en ole oppinut säästämään? Mistä sellaisen rahankäyttö-geenin voisi hankkia?

Olen tällä hetkellä koulussa, jossa käydään läpi kansalaismediaa ja yhteisöviestintää. Tähän aikaan aamusta on hirveän vaikea kiinnostua. Taidan perehtyä Mansetorin mansemediaan kunnolla vasta kahvitauon jälkeen.

Eilen jaksoin olla aktiivinen, ja kävin jopa lenkillä. Oli mahtavaa juosta. Ilma oli sumuinen ja ilta oli pimeä. Ipodissa soi Leonard Cohen ja Damn Seagulls. Tuli juostua eri sykkeillä kappaleiden mukaan. Tyypin kans syötiin paneroituja tofupuikkoa (niistä tuli yllättävän hyviä) ja wokkivihanneksia. Lähikaupassa ei ollut halloumia, niin piti sitten kokeilla tämmöistä. Koostumus oli aika sama, maku ei. Tyyppi on miettiny lopettavansa kalan syönnin. Hänestä ei ole reilua, että hän ei syö lihaa, mutta syö kalaa. Käy kuulema kaloja sääliksi. Itse taidan kuitenkin pitäytyä kalan syönnissä. Siitä kun saa niin kätevästi ja hirviästi kaikkea!