Eikä sentään. Juuri raahauduin tänne vanhemmille aivan ylimitoitetun laukun kanssa. Tein itselleni pienen nuudeli-herne-porkkana-tonnikala-raejuusto lounaan. Olipas hyvää! Jäi puolet vielä huomiseksikin. Isä tulee pian töistä, ja hänellä on mukanaan tarhasta haettu kummityttöni. Jee! On ollut jo hirveä ikävä. Jälkiruoaksi nappasinkin yhden tytön muumi-kekseistä. Nam.

Mikä siinä on kun vanhemmista tulee isovanhempia, niin kaikki säännöt ja kontrolli leviää käsiin? Meillä ei ikinä ollut kotona keksejä, ja hyvin harvoin leivottiin pullaa. Mutta nyt kun tämä kummityttö (siis siskoni lapsi) on heillä monesti hoidossa, on täällä vaikka mitä namiskuukkelia kaapissa. Jopa pillimehuja. Hö! Katkera lapsi sisälläni herää :)

Illalla on saunavuoro, jota ennen ajattelin käydä lenkillä. Ja huomen aamuna lähellä olevalla kuntosalilla. Hiukan jänskättää, kun en ole siellä ennen käynyt, mutta katsotaan.

Ai niin, sain mielenkiintoisen mahdollisen työtarjouksen tänään. Siihen pitäisi olla kevät pois koulusta ja asua toisaalla se aika. Mutta muuten olisi oikein mielenkiintoinen. Huomiseksi lupasin ilmoittaa olenko kiinnostunut työhaastattelusta. Olenko?