Jalat ovat kipeät. Inhottavaa, samanlaista kipua kuin lapsena oli kasvukivut. Oon laittanut niihin jo kilon tiikeribalsamia, ja tuntuu ettei edes se auta.  Äh, täytyy kysyä Tyypiltä kun se herää, että suostusiko se hieromaan niitä. Se kyllä auttaa aina. Ja tämä kipuhan johtuu ihan vaan eilisestä työpäivästä. Myyttiin 89 matkalaukkua, ja muutenkin oli hirveä kiire. Ja tilanne tämän ylitsekävelemisen kanssa vain pahenee. Monsieur myymälävastaava saataa kesken oman myyntitapahtumansa alkaa myymään myös sitä laukkua jota itse olen myymässä. Inhottava!

En vaan jaksa olla sen kanssa kahdestaan töissä. Kun tiedän että ärsyynnyn niin herkästä, ja sitten vaan koko ajan vituttaa ja koko 6/8 tuntia on ihan tuskaa. Huh, enään huominen ja sitten ei taas ole puoleentoista viikkon töitä.

Mutta, kyllä eilen tapahtui joitan mukavaakin.Käytiin Tyypin kanssa syömässä. Aivan ihana paikka. Syötiin molemmat siikaa, ja se oli hyvää! Loppu illan olin aivan tohkeissani.

Tänään tulee oscarit, jotka olisin halunnut katsoa, mutten niiden töiden vuoksi voi. Siispä Tyyppi ottaa ne nauhalle. Tulevana lomaviikkona tuijotan niitä sitten joku päivä.
Kenties laitan iltapukuni päälle ja fiilistelen sohvalla.
45670.jpg
No niin pian alkaa ohjelma sarvikuono vauvoista. Niitä katsomaan.