Tuo monen ihmisen paras ystävä, näkyy meillä! Tänään täällä oli käynyt korjausmies, joka oli sen laittanut kuntoon. Ihanaa ja mukavaa. Katsoin O.C:n ja nyt Tyyppi katsoi Shieldin. Helpotuskin tuli, kun hetken ehdin pelätä, että jos vika onkin itse telkkarissa, eikä antennissa. Siinä sitä oltaisiinkin oltu pulassa, kun ei oikein nuo rahavarat olisi varmaan uuteen telkkuun riittäneet.

Eilen sain uuden pienen lisätienestin. Nimittäin käyn kahdesti viikossa siivoamassa erästä toimisoa. Ja palkka on kyllä hyvä. Ennenkin siivoojan hommia tehneenä tiedän, että se voi välillä olla erittäinkin surkea. Eikä tämä vie enempää kuin 5h viikosta. Jei!

Tänään tein Tyypille ja Tyypin äidille, joka kävi kylässä lämmintä vihannes-tofu-salaattia. Oli oikein hyvää, vaikka aluksi pelkäsin sen onnistumista. En nimittäin ole sitä pitkään aikaan tehnyt. Kauppahallissa on liike, josta saa hyvää ja halpaa tofua. Maksaa 1,20€ ja on kauppiaiden itse tekemää. Samanlainen köntti maksaa tavallisessa kaupassa n. 3,60- Säästö on hurjaa. Muutenkin mietin, että tulisi suosia pienyrittäjiä enemmän. Tuotteet ovat lähellä tuotettuja jne. Näin sitä pelastetaan maailmaa.