Avaimia ei koskaan (siis vieläkään)) löytynyt. Soitin sinne töihin, eikä ainakaan vielä silloin kuulostaneet ihan kamalan vihaisilta. Lupasivat palata asiaan ja kävin siivoamassa vain ne tilat joihin ilman avainta pääsi. Joka oli ihan ok, sillä aina toisella kerralla tehdään vain niin.

Tällä hetkellä minun tulisi olla tunnilla, mutta enpäs ole, koska vedin herneen nenääni. Meillä olisi web-aineiston suunnitelua, jolla koneenkäyttö on välttämättömyys. On mahdotonta oppia, jos ei itse pääse tekemään mukana. Kuitenkin tunti oli luokassa, jossa koneita oli vähän. Tai siis jokaiselle juuri yksi. Oman koneeni oli kuitenkin lukinnut joku kanssaopiskelija. Ja tästähän minä raivostuin. Lukitus ei lähde pois edes konetta kiinni käyttämällä. Ja kun kaikilla kuitenkin on melko paljon sitä koulun tarjoamaa muistitilaa ja nykyaikana ihmisillä myös usb-tikkuja, koen kyseisen toiminnan hyvin itsekkääksi. Jätin asiasta lapun koneen näyttöön ja lähdin pois. Argh!!

No, pääsenpähän aiemmin syömään. Tänään on ystävänpäivä, mutten ole koskaan ollut mikään sen suuri viettäjä, joten enpäs meinaa sitä edes muistaa. Mutta hyvää ystävänpäivää kuitenkin kaikille!